Vi kan se du ikke er logget ind. Skal du ikke have adgang til farmbrella academy?

For at få adgang til denne video, kræver det enten basic abonnement, hvor du er tilknyttet bestyrelsesnetværket eller pro / premium abonnement. Følg linket herunder og hop ind og læs mere om bestyrelsesnetværket eller tilmeld dig, og få adgang til en masse videns-videoer og meget.

Tilmeld dig netværket og hør dette oplæg:

Økonomien er i tilbagegang

Vi har fået en global opbremsning i efterspørgsel – med vilje. Dette fortæller Las Olsen, cheføkonom i Danske Bank, omkring den mulige økonomiske krise, som vi kigger ind i, til Farmbrellas netværksdag den 8. september 2023 på Christiansborg.

“Vi vil gerne have en afmatning. En form for krise. For der har været en overophedning. Vi er nødt til at have en afdæmpning,” fortæller Las Olsen, og fortsætter “Skal man sætte renten op, når man har en krise? Halvdelen af gangene, hvor man strammer op, har ikke ført til noget positivt.

Forskellige mennesker mener forskellige ting med ordet recession, men vi er i hvert fald inde i en tilbagegang, der også gælder store dele af dansk økonomi, og vi må regne med en fortsat stigning i arbejdsløsheden gennem 2024, lyder vurderingen fra Las Olsen.