Vi kan se du ikke er logget ind. Skal du ikke have adgang til farmbrella academy?

For at få adgang til denne video, kræver det enten basic abonnement, hvor du er tilknyttet bestyrelsesnetværket eller pro / premium abonnement. Følg linket herunder og hop ind og læs mere om bestyrelsesnetværket eller tilmeld dig, og få adgang til en masse videns-videoer og meget.

Tilmeld dig netværket og hør dette oplæg:

Markedet er ekstremt effektivt

Markedet er ikke perfekt, men det er ifølge Jonas Herby fra Cepos bedre end sit rygte – og enormt meget bedre end det politikerne kommer med af forslag. 

På Farmbrellas netværksdag “Er du klar til recession?” den 22 september fortalte økonom Jonas Herby fra Cepos i Farmvision om markedets funktion i en tid, hvor Ruslands angreb på Ukraine har ført til voldsomme prisudsving på landbrugsprodukter over hele verden. 

Jonas Herby er ekspert i regulering med fokus på betydningen af den omfattende regulering af danskernes dagligdag, herunder betydningen for virksomhedernes omkostninger, danskernes private såvel som offentlige velfærd og samfundets evne til at generere vækst. Jonas er ekspert i samfundsøkonomiske analyser.

“Hvad er det for en økonomisk virkelighed, erhvervslivet kigger ind i, i efteråret 2022? Og er de danske virksomheder rustet til en eventuel recession?” – Jonas Herby, CEPOS