Vi kan se du ikke er logget ind. Skal du ikke have adgang til farmbrella academy?

For at få adgang til denne video, kræver det enten basic abonnement, hvor du er tilknyttet bestyrelsesnetværket eller pro / premium abonnement. Følg linket herunder og hop ind og læs mere om bestyrelsesnetværket eller tilmeld dig, og få adgang til en masse videns-videoer og meget.

Tilmeld dig netværket og hør dette oplæg:

Det går for langsomt med udviklingen

“Det går for langsomt med udviklingen. Landmændene venter på os. Flere tænker, at når vi kommer hen til 2030, er der måske ikke sket nok, og så falder hammeren.” Dette fortalte Erling Bonnesen, landbrugsordfører i Venstre, på Farmbrellas netværksdag den 8. september på Christiansborg.

Erling Bonnesen kastede også en opfordring ud i rummet, hvor han understregede, at det er af yderste vigtighed, at Danmark står fast som et fyrtårn inden for landbrug.

Med en tårnhøj ambition proklamerede han behovet for, at vores danske landmænd ikke blot overlever, men trives i den internationale konkurrencearena. Erling Bonnesen fortalte også om, hvordan han og Venstre vil forsvare og fremme den danske landbrugssektors fortsatte triumf.