Vi kan se du ikke er logget ind. Skal du ikke have adgang til farmbrella academy?

For at få adgang til denne video, kræver det enten basic abonnement, hvor du er tilknyttet bestyrelsesnetværket eller pro / premium abonnement. Følg linket herunder og hop ind og læs mere om bestyrelsesnetværket eller tilmeld dig, og få adgang til en masse videns-videoer og meget.

Tilmeld dig netværket og hør dette oplæg:

Danmark bør øge fødevareproduktionen

”Det er jo en kæmpe katastrofe, at man især i år er nødt til at bruge så megen energi på at tørre korn, når vi bare – hvis det ikke var for rigide regler om eksempelvis efterafgrøder – simpelthen kunne vente med at høste, til det var høstvejr”, sagde Per Larsen, landbrugsordfører i Det Konservative Folkeparti på Farmbrellas netværksdag den 8. september på Christiansborg.

Per Larsen mener, at der er betydelig uenighed om, hvad der kan betragtes som fup eller fakta, især når det drejer sig om den kommende CO2-afgift på den danske fødevareproduktion.

Det er værd at overveje at anerkende eksportsektoren for dens positive bidrag. Landmændene og landbruget får ofte skylden som de største klimaforbrydere, primært på grund af vores betydelige eksportaktiviteter. Det er dog vigtigt at huske, at danske landmænd faktisk producerer fødevarer med et meget lavt klimaaftryk. Faktisk ville det være fornuftigt at overveje at øge indenlandsk fødevareproduktion, fortæller Per Larsen.